aseksuaalisuusforum Forum Indexaseksuaalisuusforum
Suomalainen aseksuaalien verkkoyhteisö

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in            Calendar

COMPULSORY UPGRADE!!! Please request for an upgrade NOW! 32+ Pre-installed Modifications! 3 Server Locations to choose from: USA, UK and JAPAN.

9th December 2012 - CreateForum: All servers are upgraded to run using SSD drive. Click Here to report problems!

Tapaaminen

Post new topic   Reply to topic    aseksuaalisuusforum Forum Index -> Aseksuaalideitti
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Emerea

:

Items

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 4:23 pm    Post subject: Tapaaminen Reply with quote

Noih,

Nyt kun viimeinkin sain itseni rohkaistua kirjoittamaan tänne, voisin aloittaa vähän uusitulla esittelyllä.

Olen siis 26 vuotias Helsinkiläisnainen ja lähestulkoon koko elämäni olen ollut varma aseksuaalisuudestani. Olen aina ollut hiukan erakkoluontoinen, mutta kulumassa oleva vuosi yksinäisyyttä on tuntunut jo todella rankalta. Pahinta on kai se, etten tunne ketään, joka ymmärtäisi millaista on, kun eroaa suurimmasta osasta porukkaa niinkin ratkaisevalla tavalla, ettei ole seksuaalista tarvetta. Aina sanovat, että kun oikea osuu kohdalle niin kyllä sitten tahtoo...

Olen lyhyehkö, hitusen pyöreämpi tyttölapsi, jolla on toisinaan pistävä huumorintaju ja todella vilkas mielikuvitus. Harrastuksia miulla ei periaatteessa ole muita kuin tietokoneroolipelien pelaaminen, runojen ja tarinoiden kirjoittaminen ja lukeminen.

Mitä suuntautumiseeni tulee, olen aina tykästynyt miehiin.

Pidän myös elokuvissakäynnistä, pikkuisista illanvietoista, halauksista ja sylikkäin nukkumisesta.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Meneldur

:

Items

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 7:31 pm    Post subject: Hei! Reply with quote

Oletko löytänyt jo etsimäsi. Jos et, täällä olisi 37-vuotias jyväskyläläinen aseksuaali mies, jota kiinnostaisi tutustua sinuun.
Back to top
View user's profile Send private message

Post new topic   Reply to topic    aseksuaalisuusforum Forum Index -> Aseksuaalideitti All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
aseksuaalisuusforum topic RSS feed